Tupasi S.L.
Fuenfirola

Asunnon vuokraus

VALITSE vuokrauskohde sivuiltamme tai esitä toiveesi täyttämällä kyselylomake ja lähetä se meille. Vastaamme kyselyysi ja vahvistamme varauksesi. Tämän jälkeen sovittu varausmaksu tulee maksaa 5 päivän sisällä varauksesta.

PITKÄAIKAINEN VUOKRAUS on yli 11 kk;n vuokraus.
Vahvistamalla varauksesi on maksettava 1 kk;n takuuvuokra. Takuuvuokra palautetaan vuokra-ajan päätyttyä ja asunnossa tehdyn lopputarkastuksen jälkeen.
Vuokrasuhteen irtisanomisaika on 1 kk.
Jos vuokralainen peruu varauksensa 3 kk ennen vuokrauksen alkua, palautamme takuuvuokrasta 50% lääkärin todistusta vastaan. Varatessa asuntoa pyydämme asiakkaiden toimittamaan meille passeista kopiot.

LYHYTAIKAINEN VUOKRAUS on alle 6 kk.
Varausmaksu on 350€, joka toimii samalla takuuvuokrana ja maksetaan 5 päivän kuluessa varauksesta. Varausmaksu palautetaan vuokra-ajan päätyttyä, lopputarkastuksen jälkeen. Asiakkaan peruessa varauksensa, varausmaksua EI palauteta. Myös lyhytaikaisissa vuokrauksissa tarvitsemme vuokralaisten passien kopiot, kun varaus tapahtuu.

VUOKRAN SUURUUS määräytyy asunnon koon, sijainnin, kunnon ja varustetason, sekä ajankohdan mukaan.

VUOKRAN MAKSUN voit tehdä ennakkoon nettipankin kautta, tai maksaa toimistollamme sisäänkirjaantuessasi; saapumispäivästäsi seuraavana mahdollisena arkipäivänä, joko pankki- tai luottokortilla tai käteisellä.

SAAPUMINEN mikäli saapuminen on päiväsaikaan, voimme luovuttaa avaimet sovitussa paikassa esim. asunnolla tai paikallisjuna renfen asemalla (Fuengirola Centro, Los Boliches, Torreblanca), jos vuokralainen saapuu junalla. Luovutamme avaimia arkipäivisin klo 10-16 maksutta. Arkipäivisin klo 16-20 perimme avaintenluovutuksesta 20 euroa. Muina aikoina (iltaisin, lauantaisin ja pyhäpäivisin) perimme avaintenluovutuksesta 40 euroa. Meillä on mahdollisuus myös lentokenttäkuljetukseen, kuljettajamme hakee lentokentältä, vie asunnolle sekä luovuttaa avaimet. Kuljetuspalvelu toimii 24/7 ja kuljetuksen hinta riippuu henkilöiden sekä matkalaukkujen määrästä. Kuljetuksen hinnan lisäksi emme peri avaintenluovutusmaksua. Sekaannusten välttämiseksi pyydämme vuokralaisia laittamaan lentoaikataulun (saapumispäivä sekä aika ja lennon numero) kirjallisena sähköpostilla tai tekstiviestillä.

VUOKRA-AIKA Asuntoon pääsee sisälle vuokrasuhteen ensimmäisenä päivänä klo 14.00. Asunto on luovutettava vuokrasuhteen viimeisenä päivänä klo 12.00, ellei toisin sovita.

Ranta